
14 des. Cigrons al curri amb pera, bròcoli i espinacs

Cigrons al cirri amb DOP Pera de Lleida, bròcoli i espinacs
Ingredients
– 1 pera conference DOP de Lleida
– 300g de cigrons cuits
– 1 culleradeta de llavors de coriandre
– 1 culleradeta de llavors de mostassa
– ½ culleradeta de llavors de comí
– 1 culleradeta de curri en pols
– ½ culleradeta de cúrcuma en pols
– 1 culleradeta de sucre
– 80ml d’oli d’oliva verge extra
– 1 ceba gran tallada a rodanxes fines
– 100g bròcoli tallat (separar arbrets)
– 50g de fulles d’espinacs petites
– 20 g de julivert o coriandre picat
– 3 cullerades de suc de llima
– Sal
Preparació
Torrar les llavors en una paella. Retirar i triturar-les en un morter. Afegir el comí, la cúrcuma, el sucre i la sal. Netejar i tallar la pera a rodanxes. Juntament amb la ceba i un raig l’oli d’oliva, coure en una paella fins a daurar. Afegir la barreja d’espècies i remenar fins que la ceba i la pera siguin toves. Escaldar el bròcoli 3 minuts, colar i reservar. Barrejar amb els cigrons cuits. Saltejar-ho tot junt a la paella amb una mica d’oli per daurar-ho. Deixar reposar una mica. Afegir les fulles d’espinacs netes i crues, el julivert/coriandre i el suc de llima. Remenar i servir.