fbpx
 

Cigrons al curri amb pera, bròcoli i espinacs

Cigrons al curri amb pera, bròcoli i espinacs

Cigrons al cirri amb DOP Pera de Lleida, bròcoli i espinacs

Ingredients

– 1 pera conference DOP de Lleida

– 300g de cigrons cuits

– 1 culleradeta de llavors de coriandre

– 1 culleradeta de llavors de mostassa

– ½ culleradeta de llavors de comí

– 1 culleradeta de curri en pols

– ½ culleradeta de cúrcuma en pols

– 1 culleradeta de sucre

– 80ml d’oli d’oliva verge extra

– 1 ceba gran tallada a rodanxes fines

– 100g bròcoli tallat (separar arbrets)

– 50g de fulles d’espinacs petites

– 20 g de julivert o coriandre picat

– 3 cullerades de suc de llima

– Sal

Preparació

Torrar les llavors en una paella. Retirar i triturar-les en un morter. Afegir el comí, la cúrcuma, el sucre i la sal. Netejar i tallar la pera a rodanxes. Juntament amb la ceba i un raig l’oli d’oliva, coure en una paella fins a daurar. Afegir la barreja d’espècies i remenar fins que la ceba i la pera siguin toves. Escaldar el bròcoli 3 minuts, colar i reservar. Barrejar amb els cigrons cuits. Saltejar-ho tot junt a la paella amb una mica d’oli per daurar-ho. Deixar reposar una mica. Afegir les fulles d’espinacs netes i crues, el julivert/coriandre i el suc de llima. Remenar i servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida