03 ag. Clafoutis de DOP Pera de Lleida
Clafoutis de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 2 DOP pera conference de Lleida
– 1 ou
– 100ml de nata lleugera
– 25ml de llet
– 25g de sucre
– 25g de farina de blat de moro
– Ratlladura de pell de llimona
Preparació
Pre-escalfar el forn a 180º C. Batre l’ou, la nata i la llet. Afegir el sucre i la farina tamisada. Ratllar una mica de pell de llimona i remoure fins que tots els ingredients quedin barrejats, formant una massa homogènia. Farcir 2/3 parts de dos motlles individuals amb la barreja. Rentar i pelar les dues peres, deixant-les senceres. Introduir les peres al mig de cadascun dels motlles i acabar d’omplir, tot i que la punta de la pera sobresortirà. Coure al forn uns minuts a 180ºC fins que la superfície s’enfosqueixi i hagi pujat. Un cop cuit, al treure-ho del forn s’abaixarà en la seva part superior. Servir.