25 oct. Coca d’albergínia, pebrot, ceba, sardines i pera
Coca d’albergínia, sardines i DOP Pera de Lleida
Ingredients
De la massa
– 1 got d’oli
– 1 got de vi blanc
– 2 ous
– 1 sobre de llevat
– Sal
– Farina suficient perquè quedi espessa
Del la coca
– DOP pera llimonera de Lleida
– Ceba
– Albergínia
– Pebrot
– Sardines en conserva
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre negre
Preparació
Barrejar en un bol tots els ingredients de la massa i treballar mentre afegim farina fins que no s’enganxi a les mans. Cobrir el taulell amb farina i estirar la massa amb el corró. Estendre la massa sobre una safata de forn prèviament sucada amb oli o farina. Netejar i tallar les peres, el pebrot, la ceba i l’albergínia. Afegir les hortalisses i la pera per sobre de la massa prèviament estirada. Afegir les sardines i un raig d’oli, sal i pebre abans de ficar al forn. Coure al forn a 170ºC fins que la massa estigui cuita i els ingredients daurats.