fbpx
 

Coca d’albergínia, pebrot, ceba, sardines i pera

Coca d’albergínia, pebrot, ceba, sardines i pera

Coca d’albergínia, sardines i DOP Pera de Lleida

Ingredients

De la massa

– 1 got d’oli

– 1 got de vi blanc

– 2 ous

– 1 sobre de llevat

– Sal

– Farina suficient perquè quedi espessa

 

Del la coca

– DOP pera llimonera de Lleida

– Ceba

– Albergínia

– Pebrot

– Sardines en conserva

– Oli d’oliva

– Sal

– Pebre negre

Preparació

Barrejar en un bol tots els ingredients de la massa i treballar mentre afegim farina fins que no s’enganxi a les mans. Cobrir el taulell amb farina i estirar la massa amb el corró. Estendre la massa sobre una safata de forn prèviament sucada amb oli o farina. Netejar i tallar les peres, el pebrot, la ceba i l’albergínia. Afegir les hortalisses i la pera per sobre de la massa prèviament estirada. Afegir les sardines i un raig d’oli, sal i pebre abans de ficar al forn. Coure al forn a 170ºC fins que la massa estigui cuita i els ingredients daurats.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida