11 ag. Coca de ceba amb DOP Pera de Lleida i pebre vermell
Coca de ceba amb DOP Pera de Lleida i pebre vermell
Ingredients
– DOP pera blanquilla de Lleida
– 1 got d’oli
– 1 got de vi blanc
– 2 ous
– 1 sobre de llevat
– Farina
– Sal
– Ceba dolça
– Pebre vermell dolç
– Oli d’oliva verge extra
Preparació
Barrejar en un bol l’oli d’oliva, el vi blanc, 2 ous, el llevat i un pessic de sal. Treballar la massa mentre afegim la farina suficient fins que no s’enganxi a les mans. Fer una bola amb la massa i deixar reposar 30 minuts. Cobrir el taulell amb farina i estirar-la amb el corró. Estendre la massa sobre una safata de forn prèviament amb oli o farina. Netejar i tallar la pera i la ceba dolça a làmines molt fines. Col·locar-ho sobre la massa estirada i afegir un raig d’oli d’oliva i sal. Coure al forn a 170ºC fins que la massa estigui daurada i els ingredients cuits. Afegir pebre vermell en retirar del forn i servir.