fbpx
 

Coca de pera amb matafaluga i llavors de celiandre

Coca de pera amb matafaluga i llavors de celiandre

Coca de DOP Pera de Lleida amb matafaluga i llavors de celiandre

Ingredients

– 3 peres llimonera DOP Pera de Lleida

– 1 cullerada de llavors de matafaluga

– 1 cullerada de llavors de celiandre

– Farina

– Aigua

– Sucre

– Oli d’oliva verge extra

– Mel (opcional)

Preparació

Infusionar aigua en una cassoleta amb una cullerada de matafaluga i una de celiandre, una pera partida en trossos. Colar l’aigua infusionada i deixar refredar. En un bol, barrejar l’aigua infusionada amb farina (anar incorporant en funció de la textura desitjada), fins a obtenir una massa fàcil de treballar i estirar amb el corró. Reservar. Netejar, pelar i tallar la pera a làmines fines.

Estirar la massa fent una capa fina i afegir la pera per sobre. Abans de coure afegir una mica sucre i un raig d’oli d’oliva. Coure al forn a 180ºC fins a daurar. Retirar i es pot afegir un raig de mel abans de servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida