fbpx
 

Coliflor al forn amb daus de pera

Coliflor al forn amb daus de pera

Coliflor al forn amb daus de DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 coliflor

– 1 ceba dolça

– 70 ml d’oli d’oliva

– 20 ml vinagre de vi blanc

– 2 dents d’all laminats

– 1 culleradeta de pebre vermell

– ½ culleradeta de pebre blanc

– ½ culleradeta de sal

– 1 culleradeta de cúrcuma

– 1 culleradeta d’orenga

– 1 iogurt natural (per acompanyar)

Preparació

Netejar i tallar làmines de coliflor en sentit vertical, des de la part superior fins al tronc. Netejar i tallar daus petits de pera i la ceba a làmines. Barrejar en un bol l’oli d’oliva, el vinagre, el pebre blanc, el pebre vermell, la sal, la cúrcuma i l’orenga. Afegir-hi l’all laminat, els daus de pera i la ceba. Pintar amb un pinzell les làmines de coliflor pels dos costats i col·locar-les sobre una safata de forn amb paper de forn. Afegir-hi la resta de la salsa amb pera per sobre abans de coure. Coure-les al forn a 180º, girant les làmines per les dues cares fins que, en punxar-les, sigui fàcil retirar el ganivet. Servir-les calentes acompanyades de iogurt.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida