07 febr. Colissons de pera
Publicat a 11:39h
a

Colissons de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 200g de melmelada de pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 250g d’ametlla en pols
– 300g de sucre
– 1 clara d’ou
– 100g de sucre llustre
Preparació
- En una cassola, barrejar el sucre amb la melmelada i l’ametlla en pols. Coure uns 15 minuts fins que es dissolgui el sucre.
- Deixar reposar i refredar.
- Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró, entre dos papers de forn.
- Donar forma amb l’ajuda d’un motlle o ganivet.
- Preparar la glassa batent la clara d’ou amb el sucre llustre amb l’ajuda d’una batedora elèctrica.
- Pintar els “calissons” amb la glassa utilitzant un pinzell. Deixar assecar i repetir-ho una segona vegada.
- Deixar reposar i col·locar en una safata sobre paper de forn.
- Coure al forn a 150ºC uns 10 minuts.
- Retirar del forn i reposar uns minuts abans de servir.