23 febr. Confit d’ànec amb flros de pera
Publicat a 11:45h
a
Coca de DOP Pera de Lleida amb matafaluga i llavors de celiandre
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– Confit de cuixa d’ànec (precuinat)
– Melmelada de pera d’acompanyament (opcional)
Preparació
Deixar reposar el confit a temperatura ambient. Retirar l’excés de greix i reservar-lo. Netejar, pelar i tallar la pera en làmines gruixudes. Amb l’ajuda de motlles petits en forma de flor, tallar la pera. Coure les flors en una paella amb el greix de l’ànec que hem reservat. Coure el confit al forn en una safata a 200-220ºC amb la funció de grill, a la part superior del forn. (Anar controlant fins a daurar, uns 10 minuts aproximadament). Retirar del forn i col·locar en un plat per servir. Acompanyar de les flors de pera i la melmelada.