25 gen. Cons de gorgonzola, pera i ametlles
Publicat a 14:17h
a
“Bombes” de patata farcides de carn i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 1 làmina de pasta de full
– 1 ou
– 100g de crema de formatge
– 50g de formatge gorgonzola
– 50g d’ametlles salades fregides
– Mel (opcional)
Preparació
Tallar tires de pasta fullada d’uns 2 cm d’ample i anar enrotllant-les al voltant de motlles en forma de con. Batre l’ou i pintar els cons amb un pinzell. Preescalfar el forn a 200ºC i coure’ls fins que agafin un color daurat. Retirar-los del forn i, un cop freds, retirar els motlles de l’interior.
Per preparar el farcit; netejar, pelar i ratllar la pera. Fer una barreja amb la pera, la crema de formatge i el formatge gorgonzola. Farcir els cons amb una mànega pastissera. Decorar amb les ametlles i un raig de mel (opcional).