fbpx
 

Cons de gorgonzola, pera i ametlles

Cons de gorgonzola, pera i ametlles

“Bombes” de patata farcides de carn i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 1 làmina de pasta de full

– 1 ou

– 100g de crema de formatge

– 50g de formatge gorgonzola

– 50g d’ametlles salades fregides

– Mel (opcional)

Preparació

Tallar tires de pasta fullada d’uns 2 cm d’ample i anar enrotllant-les al voltant de motlles en forma de con. Batre l’ou i pintar els cons amb un pinzell. Preescalfar el forn a 200ºC i coure’ls fins que agafin un color daurat. Retirar-los del forn i, un cop freds, retirar els motlles de l’interior.

Per preparar el farcit; netejar, pelar i ratllar la pera. Fer una barreja amb la pera, la crema de formatge i el formatge gorgonzola. Farcir els cons amb una mànega pastissera. Decorar amb les ametlles i un raig de mel (opcional).



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida