fbpx
 

Corona de llagostins i pera

Corona de llagostins i pera

Corona de llagostins i DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– Llagostins

– 1 bossa de barreja d’enciams

– Raïm

– Gerds

– Ravenets

– Llimona

– Oli d’oliva

– Vinagre

– Sal en escates

Preparació

A la base del plat rodó per a servir, donar forma de corona amb els enciams. Pelar (sense treure la punta de la cua) i saltar els llagostins en una paella amb oli d’oliva. Netejar i fer boles de pera. Ficar unes gotes de llimona per evitar que enfosqueixin. Afegir-les a la corona juntament amb els ravenets tallats, els gerds, el raïm i la resta d’ingredients desitjats. Reservar-ho a la nevera. Abans de servir-ho, afegir-hi un raig d’oli d’oliva, vinagre i sal en escates.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida