09 des. Corona de llagostins i pera
Publicat a 14:20h
a
Corona de llagostins i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– Llagostins
– 1 bossa de barreja d’enciams
– Raïm
– Gerds
– Ravenets
– Llimona
– Oli d’oliva
– Vinagre
– Sal en escates
Preparació
A la base del plat rodó per a servir, donar forma de corona amb els enciams. Pelar (sense treure la punta de la cua) i saltar els llagostins en una paella amb oli d’oliva. Netejar i fer boles de pera. Ficar unes gotes de llimona per evitar que enfosqueixin. Afegir-les a la corona juntament amb els ravenets tallats, els gerds, el raïm i la resta d’ingredients desitjats. Reservar-ho a la nevera. Abans de servir-ho, afegir-hi un raig d’oli d’oliva, vinagre i sal en escates.