09 febr. Cracker de formatge cheddar, pera i llavors
Publicat a 10:55h
a
Cracker de formatge cheddar, DOP Pera de Lleida i llavors
Ingredients
-1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 120g d’aigua
– 200g farina integral
– 4g de sal
– 80g d’oli d’oliva
– Llavors de carabassa
– Llavors de gira-sol
– Formatge cheddar ratllat
Preparació
- Afegir l’aigua, la farina, la sal i l’oli d’oliva en un bol.
- Barrejar-ho tot fins a unificar els ingredients.
- Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró tan fina com sigui possible, entre dos papers de forn.
- Netejar, pelar i ratllar la pera.
- Afegir-la per sobre de la massa, juntament amb les llavors de carabassa i gira-sol i el formatge cheddar ratllat.
- Coure al forn a 180º fins a daurar.
- Retirar del forn i servir.