fbpx
 

Crackers de sèsam i orenga amb pera

Crackers de sèsam i orenga amb pera

Cracker de sèsam i orenga amb DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 120 ml de suc de pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 80 g d’oli d’oliva

– 200 g farina

– 60 g de llavors de sèsam (daurades i negres)

– 1 cullerada d’orenga seca

– ½ culleradeta de sal

Preparació

Afegir tots els ingredients en un bol. Barrejar-ho tot manualment amb una espàtula o amb l’ajuda d’una vareta elèctrica. Estirar la massa, el més fina possible, entre dos papers de forn. Coure al forn a 180º fins que estigui daurada. Retirar del forn i reservar en sec fins al moment de servir. Es poden servir trencats a trossets o sencers, però s’ha d’anar en compte perquè són molt delicats.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida