fbpx
 

Crema de moniato, pera i porro

Crema de moniato, pera i porro

Crema de moniato, DOP Pera de Lleida i porro

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 1 moniato

– ½ porro

– Aigua

– Oli d’oliva verge

– Sal

– Pebre blanc

– Crema de llet (opcional)

– Herbes aromàtiques (opcional)

– Torradetes de pa (opcional)

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera, el moniato i el porro a daus. En una cassola, daurar el porro amb una mica d’oli d’oliva. Quan estigui daurat, afegir-hi la pera i el moniato, saltar-ho tot junt durant uns minuts i salpebrar-ho. Afegir aigua fins a cobrir-ho, i, si és necessari, afegir-ne més durant la cocció. Un cop els daus estiguin tous, colar l’aigua en excés. Triturar-ho tot junt amb l’ajuda d’una batedora elèctrica. Reservar-ho. Es pot acompanyar de torradetes de pa i daus de pera, moniato i porro saltats. També es pot decorar amb un raig de crema de llet, oli d’oliva o herbes aromàtiques, al gust.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida