
12 des. Crema de pastanaga i pera amb ametlles a l’oli picant
Publicat a 13:09h
a

Crema de pastanaga i DOP Pera de Lleida, amb ametlles a l’oli picant
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP de Lleida
– 2 pastanagues
– 1 ceba petita
– 4 cullerades de farina d’ametlla
– 2 cullerades de suc de llimona
– 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
– Sal
– Aigua
– Oli picant
Preparació
Netejar, pelar i tallar la pera, la ceba i la pastanaga a trossos. En una olla, afegir l’oli d’oliva i saltejar-ho 5 minuts. Un cop daurat, afegir la farina d’ametlla, sal i el suc de llimona i remenar. Cobrir d’aigua i coure 15 minuts fins que els ingredients siguin tous per poder triturar. Si és necessari, afegir 5 minuts més. Retirar del foc i triturar-ho tot fins a tenir una consistència homogènia. Reservar i servir acompanyat d’oli picant al gust.