fbpx
 

Crema de pastanaga i pera amb ametlles a l’oli picant

Crema de pastanaga i pera amb ametlles a l’oli picant

Crema de pastanaga i DOP Pera de Lleida, amb ametlles a l’oli picant

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP de Lleida

– 2 pastanagues

– 1 ceba petita

– 4 cullerades de farina d’ametlla

– 2 cullerades de suc de llimona

– 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

– Sal

– Aigua

– Oli picant

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera, la ceba i la pastanaga a trossos. En una olla, afegir l’oli d’oliva i saltejar-ho 5 minuts. Un cop daurat, afegir la farina d’ametlla, sal i el suc de llimona i remenar. Cobrir d’aigua i coure 15 minuts fins que els ingredients siguin tous per poder triturar. Si és necessari, afegir 5 minuts més. Retirar del foc i triturar-ho tot fins a tenir una consistència homogènia. Reservar i servir acompanyat d’oli picant al gust.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida