fbpx
 

Crestes de pera amb nous, ricotta i xocolata

Crestes de pera amb nous, ricotta i xocolata

Crestes de DOP Pera de Lleida amb nous, ricotta i xocolata

Ingredients

– 200 g pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– Massa de crestes

– 100 g de xocolata negra per fondre

– 150 g de ricotta

– 50 g de nous

– Canyella en pols

– Oli d’oliva

– 1 ou

– Sucre

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. En una paella, daurar uns minuts els daus de pera amb un raig d’oli d’oliva i una culleradeta de canyella. Retirar-los i reservar-los. Tallar la xocolata i les nous a trossets petits. En un bol, barrejar la pera amb la xocolata, les nous i la ricotta. Col·locar la barreja dins de la massa de les crestes. Doblegar-les per la meitat i tancar les puntes exteriors amb l’ajuda d’un motlle de crestes o d’una forquilla. Pintar-les amb un ou batut i afegir-hi una mica de sucre per sobre. Coure les crestes al forn a 160ºC fins que estiguin daurades. Retirar-les i servir-les calentes.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida