02 ag. Brotxetes de pa de motlle amb botifarra, bacó i DOP Pera de Lleida
Publicat a 09:12h
a
Brotxetes de pa de motlle amb botifarra, bacó i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera llimonera de Lleida
– Pa de motlle sencer (sense tallar)
– Llonganissa
– Botifarra negra
– Bacó
– Ceba tendra
– Carabassó
– Sal
– Oli d’oliva verge extra
Preparació
Netejar la ceba, el carabassó i la pera, tallar-ho tot a daus petits. Saltejar-ho en una paella amb un raig d’oli d’oliva i sal, a foc lent. Tallar la llonganissa, la botifarra i el bacó a trossos i coure’ls en una paella amb oli d’oliva. Tallar llesques del pa de motlle sencer una mica gruixudes i dividir-les en tires llargues. Torrar-les i fer una brotxeta amb les tires de pa i escuradents llargs. A sobre posar-hi la llonganissa cuita, la botifarra i les tires de bacó cruixent. Afegir per sobre la guarnició de ceba, carabassó i pera, o servir-la d’acompanyament.