fbpx
 

Brotxetes de pa de motlle amb botifarra, bacó i DOP Pera de Lleida

Brotxetes de pa de motlle amb botifarra, bacó i DOP Pera de Lleida

Brotxetes de pa de motlle amb botifarra, bacó i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– DOP pera llimonera de Lleida

– Pa de motlle sencer (sense tallar)

– Llonganissa

– Botifarra negra

– Bacó

– Ceba tendra

– Carabassó

– Sal

– Oli d’oliva verge extra

Preparació

Netejar la ceba, el carabassó i la pera, tallar-ho tot a daus petits. Saltejar-ho en una paella amb un raig d’oli d’oliva i sal, a foc lent. Tallar la llonganissa, la botifarra i el bacó a trossos i coure’ls en una paella amb oli d’oliva. Tallar llesques del pa de motlle sencer una mica gruixudes i dividir-les en tires llargues. Torrar-les i fer una brotxeta amb les tires de pa i escuradents llargs. A sobre posar-hi la llonganissa cuita, la botifarra i les tires de bacó cruixent. Afegir per sobre la guarnició de ceba, carabassó i pera, o servir-la d’acompanyament.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida