18 gen. Crudités de verdures amb guacamole de pera
Crudités de verdures amb guacamole de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– Pera conference DOP de Lleida
– 2 Pastanagues
– 1 Cogombre
– 1 Carabassó
– 1 Pebrot
– 1 Alvocat
– ½ Ceba tendra
– 1 Tomàquet fresc
– Sal
– Oli d’oliva
– Llimona
– Fulles de coriandre
– 1 bitxo o picant al gust (opcional)
Preparació
Del guacamole:
Netejar la ceba i el tomàquet (treure’n les llavors i la pell), picar-ho fi. Picar també fulles de coriandre i el bitxo. Afegir suc de llimona i ratlladura de la pell i un pessic de sal. Aixafar l’alvocat amb una forquilla i barrejar-ho amb els ingredients anteriors. Netejar, pelar i picar també la pera, afegir-la a la barreja i reservar tapat amb film fins al moment de servir.
De les crudités de verdures:
Netejar, pelar i partir a làmines fines les hortalisses (Pastanaga, cogombre, carabassó, pebrot). Fer-ne tires amb el tallador els hi donarem forma ondulada. Reservar tapades amb film transparent fins al moment de servir acompanyant el guacamole.