fbpx
 

Crudités de verdures amb guacamole de pera

Crudités de verdures amb guacamole de pera

Crudités de verdures amb guacamole de DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– Pera conference DOP de Lleida

– 2 Pastanagues

– 1 Cogombre

– 1 Carabassó

– 1 Pebrot

– 1 Alvocat

– ½ Ceba tendra

– 1 Tomàquet fresc

– Sal

– Oli d’oliva

– Llimona

– Fulles de coriandre

– 1 bitxo o picant al gust (opcional)

Preparació

Del guacamole:

Netejar la ceba i el tomàquet (treure’n les llavors i la pell), picar-ho fi. Picar també fulles de coriandre i el bitxo. Afegir suc de llimona i ratlladura de la pell i un pessic de sal.  Aixafar l’alvocat amb una forquilla i barrejar-ho amb els ingredients anteriors. Netejar, pelar i picar també la pera, afegir-la a la barreja i reservar tapat amb film fins al moment de servir.

De les crudités de verdures:

Netejar, pelar i partir a làmines fines les hortalisses (Pastanaga, cogombre, carabassó, pebrot). Fer-ne tires amb el tallador els hi donarem forma ondulada. Reservar tapades amb film transparent fins al moment de servir acompanyant el guacamole.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida