fbpx
 

Cruixent de Kale amb vinagreta de mostassa i pera

Cruixent de Kale amb vinagreta de mostassa i pera

Cruixent de Kale amb vinagreta de mostassa i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 60ml suc de pera llimonera DOP de Lleida

– 30ml vinagre de mel

– 100ml oli d’oliva verge extra

– 2 cullerades de mostassa a l’Ancienne

– Sal

– Pebre blanc

– Fulles de kale fresques

Preparació

Netejar, tallar i fer suc de pera llimonera. Barrejar el vinagre de mel, amb el suc de pera, la mostassa i l’oli d’oliva verge extra. Afegir un pessic de sal i pebre (al gust). Barrejar-ho tot i reservar a la nevera. Per a preparar el kale cruixent cal netejar el kale i retirar la tija. Col·locar-ho en una safata de forn. Enfornar a 180ºC fins a daurar les puntes de les fulles. Retirar del forn, afegir una mica de sal per sobre i servir acompanyat de la vinagreta.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida