06 set. Cruixent de Kale amb vinagreta de mostassa i pera
Publicat a 15:53h
a
Cruixent de Kale amb vinagreta de mostassa i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 60ml suc de pera llimonera DOP de Lleida
– 30ml vinagre de mel
– 100ml oli d’oliva verge extra
– 2 cullerades de mostassa a l’Ancienne
– Sal
– Pebre blanc
– Fulles de kale fresques
Preparació
Netejar, tallar i fer suc de pera llimonera. Barrejar el vinagre de mel, amb el suc de pera, la mostassa i l’oli d’oliva verge extra. Afegir un pessic de sal i pebre (al gust). Barrejar-ho tot i reservar a la nevera. Per a preparar el kale cruixent cal netejar el kale i retirar la tija. Col·locar-ho en una safata de forn. Enfornar a 180ºC fins a daurar les puntes de les fulles. Retirar del forn, afegir una mica de sal per sobre i servir acompanyat de la vinagreta.