fbpx
 

Cruixent de llagostins amb alvocat i pera

Cruixent de llagostins amb alvocat i pera

Cruixent de llagostins amb alvocat i DOP Pera de Lleida

Ingredients

-1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 alvocat

– Pasta filo

– Llavors de sèsam negre

– Sal

– Pebre

– Oli d’oliva o mantega

Preparació

Netejar i tallar la pera i l’alvocat a tires. Netejar i pelar els llagostins, sense treure la punta de la cua. Clavar-los una a un en una broqueta de fusta. Reservar. Tallar rectangles de pasta filo, de la mateixa amplada que els llagostins. Col·locar dues capes de pasta filo en una superfície plana i al centre col·locar-hi el llagostí pelat (deixant la cua fora). Afegir un tall de pera i un tall d’alvocat. Salpebrar. Enrotllar i repetir el procés per cada llagostí. Abans de coure al forn, pintar amb una mica de mantega o oli d’oliva i afegir llavors de sèsam per sobre. Coure al forn a 180ºC fins a daurar. Retirar del forn i servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida