22 febr. Cruixent de llagostins amb alvocat i pera
Cruixent de llagostins amb alvocat i DOP Pera de Lleida
Ingredients
-1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 1 alvocat
– Pasta filo
– Llavors de sèsam negre
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva o mantega
Preparació
Netejar i tallar la pera i l’alvocat a tires. Netejar i pelar els llagostins, sense treure la punta de la cua. Clavar-los una a un en una broqueta de fusta. Reservar. Tallar rectangles de pasta filo, de la mateixa amplada que els llagostins. Col·locar dues capes de pasta filo en una superfície plana i al centre col·locar-hi el llagostí pelat (deixant la cua fora). Afegir un tall de pera i un tall d’alvocat. Salpebrar. Enrotllar i repetir el procés per cada llagostí. Abans de coure al forn, pintar amb una mica de mantega o oli d’oliva i afegir llavors de sèsam per sobre. Coure al forn a 180ºC fins a daurar. Retirar del forn i servir calent.