fbpx
 

Cruixents de pera i xocolata amb llet

Cruixents de pera i xocolata amb llet

Cruixents de DOP Pera de Lleida i xocolata amb llet

Ingredients

– 250g de xocolata amb llet per a fondre

– 40g de mantega

– 120g d’arròs inflat o flocs de blat de moro

– 80g de pera llimonera DOP Pera de Lleida deshidratada

– 50g de crocant d’ametlla

– Decoració dolça o de xocolata

Preparació

Desfer la xocolata amb llet i la mantega al microones a potència baixa-mitjana o al bany maria. Quan estigui desfet, barrejar-ho amb l’arròs inflat, trossets de pera deshidratada i el  crocant d’ametlla.

Ficar la barreja dins de motlles de silicona o en forma de roques i sobre paper de forn. Decorar-ho amb la decoració dolça o de xocolata blanca o negra. Deixar-ho refredar i guardar-ho a la nevera o congelador fins el moment de servir-ho.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida