25 gen. Cruixents de pera i xocolata amb llet
Publicat a 14:36h
a
Cruixents de DOP Pera de Lleida i xocolata amb llet
Ingredients
– 250g de xocolata amb llet per a fondre
– 40g de mantega
– 120g d’arròs inflat o flocs de blat de moro
– 80g de pera llimonera DOP Pera de Lleida deshidratada
– 50g de crocant d’ametlla
– Decoració dolça o de xocolata
Preparació
Desfer la xocolata amb llet i la mantega al microones a potència baixa-mitjana o al bany maria. Quan estigui desfet, barrejar-ho amb l’arròs inflat, trossets de pera deshidratada i el crocant d’ametlla.
Ficar la barreja dins de motlles de silicona o en forma de roques i sobre paper de forn. Decorar-ho amb la decoració dolça o de xocolata blanca o negra. Deixar-ho refredar i guardar-ho a la nevera o congelador fins el moment de servir-ho.