
31 gen. Crumble de cacauet amb iogurt i pera deshidratada
Publicat a 16:53h
a

Crumble de cacauet amb iogurt i DOP Pera de Lleida deshidratada
Ingredients
– 100g de cacauets salats triturats
– 100g de farina
– 100g de sucre
– 100g de mantega
Ingredients del plat
– 1 pera DOP de Lleida deshidratada
– 1 iogurt
– Crumble de cacauet
– Cacauets torrats pelats
Preparació
- Tallar la mantega a daus i refredar al congelador uns minuts.
- Barrejar els cacauets triturats amb el sucre i la farina.
- Afegir els daus freds de mantega i treballar amb les mans fins a obtenir una textura “de sorra”.
- Refredar la massa una estona a la nevera.
- Estendre el crumble fred en una safata coberta amb paper de forn.
- Coure al forn a 180ºC fins a daurar.
- Retirar i deixar refredar.
- Trencar el crumble a trossets i reservar.
Preparació del plat
- Servir el iogurt en un plat.
- Acompanyar de la pera deshidratada, el crumble i alguns cacauets torrats (al gust).