10 des. Cruixent de pernil amb mozzarella i pera
Cruixent de pernil amb mozzarella i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 5 talls fins de pernil ibèric
– 5 cirerols de tomàquet
– 5 boletes de mozzarella
– Olives
– Anacards
– Fulles d’alfàbrega fresques
– Sal en escates
– Oli d’oliva verge
– Torradetes de pa (opcional per acompanyar)
Preparació
Doblegar els talls de pernil un a un en forma de quadrat. Col·locar-los en un recipient de magdalenes apte per forn, a l’interior de cada forat, donant forma de “tartaleta”. Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts aproximadament, fins que el pernil estigui cruixent completament. Retirar del forn i deixar refredar.
Netejar i tallar la pera en forma de boles o a daus petits. Farcir els cruixents de pernil amb la pera, la mozzarella, els cirerols, anacards i olives. Abans de servir, afegir un raig d’oli, sal i les fulles d’alfàbrega fresques. Es pot acompanyar de torradetes de pa.