fbpx
 

Cruixent de pernil amb mozzarella i pera

Cruixent de pernil amb mozzarella i pera

Cruixent de pernil amb mozzarella i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 5 talls fins de pernil ibèric

– 5 cirerols de tomàquet

– 5 boletes de mozzarella

– Olives

– Anacards

– Fulles d’alfàbrega fresques

– Sal en escates

– Oli d’oliva verge

– Torradetes de pa (opcional per acompanyar)

Preparació

Doblegar els talls de pernil un a un en forma de quadrat. Col·locar-los en un recipient de magdalenes apte per forn, a l’interior de cada forat, donant forma de “tartaleta”. Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts aproximadament, fins que el pernil estigui cruixent completament. Retirar del forn i deixar refredar.

Netejar i tallar la pera en forma de boles o a daus petits. Farcir els cruixents de pernil amb la pera, la mozzarella, els cirerols, anacards i olives. Abans de servir, afegir un raig d’oli, sal i les fulles d’alfàbrega fresques. Es pot acompanyar de torradetes de pa.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida