fbpx
 

Cubs de síndria amb pera, feta, cogombre i tomàquet

Cubs de síndria amb pera, feta, cogombre i tomàquet

Cubs de síndria amb DOP Pera de Lleida, feta, cogombre i tomàquet

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– ¼ síndria

– 1 tomàquet d’amanida

– 1 cogombre

– Formatge feta

– Fulles d’alfàbrega fresques

– Oli d’oliva verge

– Vinagre

– Sal en escates (opcional)

Preparació

Netejar i tallar la pera, la síndria, el tomàquet, el cogombre i el formatge feta a daus de la mateixa mida. Reservar.

En un plat o safata, col·locar els daus un al costat de l’altre, combinant els gustos i colors. Reservar a la nevera fins al moment de servir. Amanir amb oli d’oliva verge i vinagre. Afegir les fulles d’alfàbrega i la sal és opcional, ja que el formatge ja resulta un pel salat i compensa.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida