25 gen. Culleres comestibles amb seitons i pera
Culleres comestibles amb seitons i DOP Pera de Lleida
Ingredients
-1 massa brisa
– 2 peres conference DOP Pera de Lleida
– Seitons en vinagre
– Formatge curat (opcional)
– 2 grans d’all
– Fulles de julivert
– Oli d’oliva verge extra
Preparació
Estendre la massa brisa sobre la taula. Prenent una cullera com a referència, retallar-hi siluetes amb un ganivet. Col·locar les formes sobre paper de forn en una safata de forn. Coure-les a 180ºC fins que quedin daurades. Retirar-ho del forn i deixar-ho refredar. Netejar, pelar i tallar la pera en petites rodones, amb l’ajuda d’un motlle; o a quadrats. Col·locar la pera sobre la cullera comestible. Afegir-hi un tall de formatge (opcional), de la mateixa forma que la pera. A sobre, ficar-hi el seitó enroscat en forma de flor. Afegir-hi pel damunt una culleradeta de picada d’all, julivert i oli d’oliva. Servir-ho.