02 ag. Entrepà de llom, bacó i DOP Pera de Lleida
Publicat a 08:50h
a
Entrepà de llom, bacó i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera llimonera de Lleida
– Pa de cereals
– Llom de porc
– Tires de bacó
– Fulles d’enciam
– Oli d’oliva verge extra
– Sal
– Pebre
– Mostassa
Preparació
Tallar el pa de cereals per la meitat. Netejar les fulles d’enciam, assecar i reservar. Netejar i tallar la pera a làmines. Salpebrar el llom i coure’l a la planxa amb un raig d’oli d’oliva. Coure després el bacó fins que quedi cruixent. Saltejar la pera a la mateixa planxa que el llom i el bacó per aromatitzar-la. Posar una capa de mostassa sobre la base del pa tallat. Col·locar unes fulles d’enciam. Afegir els talls de llom cuit, un sostre de làmines de pera saltejades i acabar posant el bacó abans de tancar l’entrepà. Servir calent.