03 ag. Entrepà de pollastre amb DOP Pera de Lleida i salsa tàrtara
Entrepà de pollastre amb DOP Pera de Lleida i salsa tàrtara
Ingredients
– DOP pera conference de Lleida
– Pa de cereals
– Pit de pollastre
– Blat de moro cuit
– Enciam
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
Per la salsa:
Ingredients per fer la salsa:
– 200 g d’oli d’oliva verge extra
– 1 ou
– ½ llimona
– Raves
– Cogombrets en vinagre
– Cebetes en vinagre
– Tàperes
– Sal
Preparació
Emulsionar l’ou amb un pessic de sal, unes gotes de llimona i incorporar l’oli d’oliva lentament sense deixar de batre amb la batedora elèctrica a velocitat moderada fins a obtenir salsa maionesa. Picar a mà els ravenets, els cogombrets, les cebetes i les tàperes a trossets molt petits i afegir a la salsa. Remenar per barrejar bé tots els ingredients i reservar la salsa tàrtara a la nevera. Tallar el pit de pollastre a tires petites i salpebrar. Saltejar en una paella amb oli d’oliva fins a daurar-lo. Netejar i tallar l’enciam finament. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits i afegir-la a la salsa tàrtara juntament amb el blat de moro cuit. Preparar l’entrepà col·locant una base d’enciam, la salsa amb tots els ingredients i el pollastre saltejat. Servir.