fbpx
 

Fideus a la cassola amb costella i pera

Fideus a la cassola amb costella i pera

Fideus a la cassola amb costella i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 2 tires de costella de porc tallades

– ½ got de vi blanc

– 1 pebrot

– 2 cebes mitjanes

– All

– 200g salsa de tomàquet

– 500g fideus gruixuts (número 4)

– Brou de carn o aigua

– Oli d’oliva

– Sal

– Pebre negre

Preparació

Sofregir la costella amb oli d’oliva en una cassola. Salpebrar i reservar. A la mateixa cassola, sofregir les cebes i l’all a foc mitjà. Salpebrar. Desglaçar amb el vi blanc i pujar el foc perquè s’evapori l’alcohol. Incorporar el pebrot picat i coure durant 5 minuts a foc mitjà. Afegir la salsa de tomàquet. Barrejar i coure durant 10 minuts a foc lent. Afegir els fideus donant-li uns quants tombs per daurar-los. Netejar, pelar i tallar la pera a daus i l’afegim a la cassola juntament amb les costelles de porc. Cobrir tot amb el brou de carn. Barrejar i deixar coure durant 10 – 15 minuts. Quan els fideus estiguin al punt, retirar i servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida