fbpx
 

Tagliatelle amb bacó, herbes i pera

Tagliatelle amb bacó, herbes i pera

Tagliatelle amb bacó, herbes i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 Tagliatelle (Pasta fresca)

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 60g Bacó

– 1 cullerada de salsa de tomàquet

– 1 tomàquet per decorar

– Herbes aromàtiques

– Oli d’oliva

– Sal

– Pebre

– Formatge ratllat (opcional)

Preparació

Coure els tagliatelle en aigua bullint amb sal. Mentrestant en una cassola amb poc d’oli, fregir el bacó a tires petites. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Afegir-los al bacó juntament amb la cullerada de salsa de tomàquet, les herbes aromàtiques, sal i pebre. Finalment, incorporar la pasta bullida i escorreguda i barrejar-ho tot. Abans de servir, afegir daus molt petits de pera i tomàquet per decorar.  Es pot afegir un raig d’oli d’oliva o formatge ratllat al gust.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida