21 febr. Tagliatelle amb bacó, herbes i pera
Publicat a 14:28h
a
Tagliatelle amb bacó, herbes i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 Tagliatelle (Pasta fresca)
– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 60g Bacó
– 1 cullerada de salsa de tomàquet
– 1 tomàquet per decorar
– Herbes aromàtiques
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
– Formatge ratllat (opcional)
Preparació
Coure els tagliatelle en aigua bullint amb sal. Mentrestant en una cassola amb poc d’oli, fregir el bacó a tires petites. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Afegir-los al bacó juntament amb la cullerada de salsa de tomàquet, les herbes aromàtiques, sal i pebre. Finalment, incorporar la pasta bullida i escorreguda i barrejar-ho tot. Abans de servir, afegir daus molt petits de pera i tomàquet per decorar. Es pot afegir un raig d’oli d’oliva o formatge ratllat al gust.