fbpx
 

Flors de pastanaga, pera, parmesà i fruits secs

Flors de pastanaga, pera, parmesà i fruits secs

Flors de pastanaga, DOP Pera de Lleida, parmesà i fruits secs

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP de Lleida

– 2 pastanagues

– 50g Formatge parmesà

– 30g Fruits secs

– 30ml Vinagre de cava

– 60ml Oli d’oliva

– Sal

– Enciam o brots germinats (opcional)

Preparació

Netejar i pelar la pastanaga. Amb l’ajuda de la maquineta, treure làmines de pastanaga, enroscar-les i donar forma de flors. Disposar-les al plat o safata. Netejar i pelar la pera, amb l’ajuda d’un buidador fer boles de pera. Disposar-les al centre de les flors de pastanaga. Torrar els fruits secs en una paella i després picar-los en un morter. Per fer la vinagreta, barrejar-los amb l’oli, el vinagre i la sal. Afegir-ho per sobre de les boles de pera. Fer uns encenalls de formatge parmesà i disposa’ls al plat o dins de les flors. Es pot acompanyar d’enciam o brots germinats.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida