09 des. Flors de pastanaga, pera, parmesà i fruits secs
Flors de pastanaga, DOP Pera de Lleida, parmesà i fruits secs
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP de Lleida
– 2 pastanagues
– 50g Formatge parmesà
– 30g Fruits secs
– 30ml Vinagre de cava
– 60ml Oli d’oliva
– Sal
– Enciam o brots germinats (opcional)
Preparació
Netejar i pelar la pastanaga. Amb l’ajuda de la maquineta, treure làmines de pastanaga, enroscar-les i donar forma de flors. Disposar-les al plat o safata. Netejar i pelar la pera, amb l’ajuda d’un buidador fer boles de pera. Disposar-les al centre de les flors de pastanaga. Torrar els fruits secs en una paella i després picar-los en un morter. Per fer la vinagreta, barrejar-los amb l’oli, el vinagre i la sal. Afegir-ho per sobre de les boles de pera. Fer uns encenalls de formatge parmesà i disposa’ls al plat o dins de les flors. Es pot acompanyar d’enciam o brots germinats.