02 ag. Focaccia amb milfulls d’embotits i DOP Pera de Lleida
Focaccia amb milfulls d’embotits i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera llimonera de Lleida
– Focaccia o coca de pa
– Variat d’embotits ibèrics: pernil salat, llonganissa seca, fuet, xoriço, llom, etc
– Crema de formatge
– Fulles d’enciam
– Oli d’oliva verge extra
Preparació
Tots els embotits han d’estar tallats molt fins. Folrar un recipient quadrat o rectangular amb film transparent. Posar un sostre de pernil salat i untar amb una mica de crema de formatge, posar un sostre de llom i untar amb una capa molt fina de crema de formatge, una capa de xoriço i repetir una capa fina de crema de formatge… repetir l’operació amb tots els embotits fins a assolir el gruix desitjat. Tapar el milfulls amb film transparent i deixar refredar en nevera. Quan estigui fred es podrà tallar fàcilment.
Netejar i tallar a làmines fines la pera. Tallar la focaccia o coca de pa per la meitat. Afegir el milfulls d’ibèrics al damunt de la base. A sobre afegir les làmines de pera i una capa de fulles d’enciam i tapar. Tallar en trossos quadrats i servir.