fbpx
 

Formatge fresc amb pera i pinyons

Formatge fresc amb pera i pinyons

Formatge fresc amb DOP Pera de Lleida i pinyons

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– Formatge fresc o mató

– 1 llimona

– Farigola

– Pinyons

– Oli d’oliva verge

Preparació

Netejar i tallar la pera per la meitat. Retirar-ne el cor. Portar aigua a ebullició amb la pera juntament amb unes gotes de llimona, pell de llimona i una branca de farigola. Quan arrenqui el bull, afluixar el foc i coure suau fins que la pera estigui tova. Colar i reservar la pera. En una paella, saltar els pinyons fins a torrar-los. Col·locar el formatge fresc en un plat i afegir-hi la pera infusionada amb farigola. Abans de servir, afegir els pinyons torrats, unes fulles de farigola i un raig d’oli d’oliva.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida