10 des. Formatge fresc amb pera i pinyons
Publicat a 09:41h
a
Formatge fresc amb DOP Pera de Lleida i pinyons
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– Formatge fresc o mató
– 1 llimona
– Farigola
– Pinyons
– Oli d’oliva verge
Preparació
Netejar i tallar la pera per la meitat. Retirar-ne el cor. Portar aigua a ebullició amb la pera juntament amb unes gotes de llimona, pell de llimona i una branca de farigola. Quan arrenqui el bull, afluixar el foc i coure suau fins que la pera estigui tova. Colar i reservar la pera. En una paella, saltar els pinyons fins a torrar-los. Col·locar el formatge fresc en un plat i afegir-hi la pera infusionada amb farigola. Abans de servir, afegir els pinyons torrats, unes fulles de farigola i un raig d’oli d’oliva.