03 ag. Frankfurt amb salsa de mostassa i DOP Pera de Lleida
Publicat a 08:52h
a
Frankfurt amb salsa de mostassa i DOP Pera de Lleida
Ingredients
Per la frankfurt:
– DOP pera conference de Lleida
– Panet allargat (tipus frankfurt)
– 1-2 salsitxes de frankfurt
– Cogombres envinagrats
– Ceba cruixent fregida
Pel farcit:
– 1 rovell d’ou
– 3 cullerades de mostassa de Dijon
– 1 cullerada de vinagre
– 50ml de pera batuda
– 100ml d’oli d’oliva verge extra
– Sal
– Pebre
Preparació
Barrejar tots els ingredients de salsa i triturar-los fins a obtenir una salsa homogènia i reservar en nevera. Coure la salsitxa frankfurt en una paella amb un raig d’oli d’oliva i reservar. Partir per la meitat el pa i escalfar-lo a la mateixa paella. Preparar l’entrepà amb el frankfurt i afegir al gust el cogombre envinagrat, daus i làmines de pera, ceba cruixent i un raig de salsa de mostassa per sobre.