06 set. Frittata d’hortalisses, pera i mascarpone
Frittata d’hortalisses amb DOP Pera de Lleida i mascarpone
Ingredients
– 100g pera llimonera DOP de Lleida
– 200g de carabassó
– 100g pastanaga
– 100g remolatxa
– 6 ous
– 60g de formatge mascarpone
– Oli d’oliva o mantega
– Sal i pebre
Preparació
Netejar, pelar i ratllar la pera, el carabassó, la pastanaga i la remolatxa. Afegir-hi sal i deixar “suar” una estona reservat en un colador. Escalfar una mica d’oli o mantega en una paella i saltejar-ho al foc. Retirar i reservar per refredar. Barrejar l’ou amb el formatge mascarpone i salpebrar. Afegir la barreja d’ous i mascarpone a les hortalisses. Remenar i posar en un motlle apte per forn folrat amb paper de forn. Coure al forn pre-escalfat a 170ºC, uns 30 minuts o fins que quedi quallat. Reservar a la nevera i servir fred. Es pot acompanyar de formatge mascarpone i làmines de pera.