10 des. Galetes de pera i ametlla
Publicat a 11:46h
a
Galetes de DOP Pera de Lleida i ametlla
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 75 g ametlles
– 200 g farina
– 1 ou
– 75 g sucre
– 100 g mantega
– ½ culleradeta de llevat en pols
– ¼ culleradeta de sal
Preparació
Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Picar lleugerament les ametlles, poden quedar trossos grans. Batre la mantega (en textura pomada) amb el sucre fins a obtenir una barreja. Incorporar l’ou i batre. Afegir la farina amb el llevat i la sal. Remenar i afegir els daus de pera i les ametlles picades. Barrejar tot i col·locar la massa en una safata sobre paper de forn, donant-li forma rodona a les galetes amb l’ajuda d’una cullera. Coure-les al forn a 180ºC uns 10-20 minuts fins que estiguin daurades. Retirar-les i servir.