fbpx
 

Galetes de pera i ametlla

Galetes de pera i ametlla

Galetes de DOP Pera de Lleida i ametlla

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 75 g ametlles

– 200 g farina

– 1 ou

– 75 g sucre

– 100 g mantega

– ½ culleradeta de llevat en pols

– ¼ culleradeta de sal

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Picar lleugerament les ametlles, poden quedar trossos grans. Batre la mantega (en textura pomada) amb el sucre fins a obtenir una barreja. Incorporar l’ou i batre. Afegir la farina amb el llevat i la sal. Remenar i afegir els daus de pera i les ametlles picades. Barrejar tot i col·locar la massa en una safata sobre paper de forn, donant-li forma rodona a les galetes amb l’ajuda d’una cullera. Coure-les al forn a 180ºC uns 10-20 minuts fins que estiguin daurades. Retirar-les i servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida