fbpx
 

Ous durs farcits d’alvocat, pera i alfàbrega

Ous durs farcits d’alvocat, pera i alfàbrega

Ous durs farcits d’alvocat, DOP Pera de Lleida i alfàbrega

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 1 ou (per persona)

– Fulles d’alfàbrega

– 1 alvocat

– 1 llima (el suc)

– Suc de cocció d’una remolatxa

– Remolatxa cuita

– Sal

Preparació

Bullir els ous fins que estiguin durs (10/12 minuts). Refredar-los i treure’ls la closca. Posar els ous sencers i pelats en un bol coberts amb el suc de remolatxa i deixar-los marinar unes hores per tenyir-los. Retirar-los quan hagin canviat a color morat. Tallar la part superior dels ous i treure’n els rovells. Reservar-los. Posar al vas de la batedora les fulles d’alfàbrega, la pera, l’alvocat, els rovells dels ous durs, sal i el suc de llima. Triturar-ho tot. Farcir els ous amb aquesta barreja. Decorar-ho amb daus petits de pera i remolatxa cuita. Reservar-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Es pot decorar també amb fulles fresques d’herbes aromàtiques o ratlladura de pell de llima.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida