10 des. Ous durs farcits d’alvocat, pera i alfàbrega
Ous durs farcits d’alvocat, DOP Pera de Lleida i alfàbrega
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 1 ou (per persona)
– Fulles d’alfàbrega
– 1 alvocat
– 1 llima (el suc)
– Suc de cocció d’una remolatxa
– Remolatxa cuita
– Sal
Preparació
Bullir els ous fins que estiguin durs (10/12 minuts). Refredar-los i treure’ls la closca. Posar els ous sencers i pelats en un bol coberts amb el suc de remolatxa i deixar-los marinar unes hores per tenyir-los. Retirar-los quan hagin canviat a color morat. Tallar la part superior dels ous i treure’n els rovells. Reservar-los. Posar al vas de la batedora les fulles d’alfàbrega, la pera, l’alvocat, els rovells dels ous durs, sal i el suc de llima. Triturar-ho tot. Farcir els ous amb aquesta barreja. Decorar-ho amb daus petits de pera i remolatxa cuita. Reservar-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Es pot decorar també amb fulles fresques d’herbes aromàtiques o ratlladura de pell de llima.