fbpx
 

Gaspatxo de pera llimonera

Gaspatxo de pera llimonera

Gaspatxo de DOP Pera de Lleida

Ingredients

-5 peres llimoneres madures DOP Pera de Lleida

– 1kg de tomates maduress

– 40g de pebrot vermell

– 40g de pebrot verd

– 80g de cogombre

– 50g de ceba

– 1 o 2 grans d’all

– 30ml de vinagre blanc o de mel

– 150ml d’aigua

– 70ml d’oli d’oliva

– Sal

Preparació

Rentar, pelar i tallar la pera, el cogombre i les tomates i reservar-ho tot. Pelar l’all i reservar-lo. Rentar i tallar els pebrots i la ceba. Posar tots els ingredients tallats a la batedora amb el vinagre, l’aigua i l’oli i triturar-ho tot. Afegir la sal al gust, barrejar-ho i reservar-ho a la nevera fins al moment de servir. Decorar el gaspatxo amb un raig d’oli d’oliva i daus petits de pera i pebrot, al gust.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida