25 gen. Gaspatxo de pera llimonera
Publicat a 14:54h
a
Gaspatxo de DOP Pera de Lleida
Ingredients
-5 peres llimoneres madures DOP Pera de Lleida
– 1kg de tomates maduress
– 40g de pebrot vermell
– 40g de pebrot verd
– 80g de cogombre
– 50g de ceba
– 1 o 2 grans d’all
– 30ml de vinagre blanc o de mel
– 150ml d’aigua
– 70ml d’oli d’oliva
– Sal
Preparació
Rentar, pelar i tallar la pera, el cogombre i les tomates i reservar-ho tot. Pelar l’all i reservar-lo. Rentar i tallar els pebrots i la ceba. Posar tots els ingredients tallats a la batedora amb el vinagre, l’aigua i l’oli i triturar-ho tot. Afegir la sal al gust, barrejar-ho i reservar-ho a la nevera fins al moment de servir. Decorar el gaspatxo amb un raig d’oli d’oliva i daus petits de pera i pebrot, al gust.