10 ag. Gofres de xocolata i DOP Pera de Lleida
Gofres de xocolata i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 100 g de DOP Pera conference de Lleida
– 125 g de farina de blat
– 125 g de farina de força
– 90 ml de llet
– 12 g de llevat fresc
– 1 ou
– ½ culleradeta de canyella o essència de vainilla
– 140 g de mantega
– Sal
– Xocolata amb llet o de colors
Preparació
Escalfar una mica la llet i afegir el llevat fresc, remenar per dissoldre’l. Posar en un bol o batedora les farines, un pessic de sal, la llet amb el llevat, l’ou i la canyella o l’essència de vainilla. Remenar i afegir la mantega a temperatura ambient. Amassar, tapar i deixar fermentar fins que augmenti de volum (1-2 hores). Netejar, pelar i ratllar la pera i afegir a la massa juntament amb trossets de xocolata i barrejar tot. Incorporar la massa a la “gofrera” i cuinar a poc a poc fins que quedin daurats. Servir calents.