18 gen. Hamburguesa de lluç, hortalisses i pera
Publicat a 12:58h
a
Hamburguesa de lluç, hortalisses i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera conference DOP de Lleida
– ½ carabassó
– ½ pebrot verd
– ½ ceba
– 1 pastanaga
– 250g lluç
– 1 cullerada de concentrat de tomàquet
– 1 ou
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva
– Espècies o herbes aromàtiques (al gust)
Preparació
Saltar el lluç en una paella. Retirar les espines i esmicolar el peix. Netejar, pelar i ratllar les hortalisses i la pera. Saltar-les en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Barrejar amb el lluç esmicolat, afegir un ou batut, la cullerada de concentrat de tomàquet i salpebrar. Afegir espècies o herbes aromàtiques al gust. Donar forma d’hamburguesa. Es pot coure al moment en una paella amb un raig d’oli d’oliva, reservar en nevera o congelar.