fbpx
 

Hamburguesa de lluç, hortalisses i pera

Hamburguesa de lluç, hortalisses i pera

Hamburguesa de lluç, hortalisses i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera conference DOP de Lleida

– ½ carabassó

– ½ pebrot verd

– ½ ceba

– 1 pastanaga

– 250g lluç

– 1 cullerada de concentrat de tomàquet

– 1 ou

– Sal

– Pebre

– Oli d’oliva

– Espècies o herbes aromàtiques (al gust)

Preparació

Saltar el lluç en una paella. Retirar les espines i esmicolar el peix. Netejar, pelar i ratllar les hortalisses i la pera. Saltar-les en una paella amb un raig d’oli d’oliva. Barrejar amb el lluç esmicolat, afegir un ou batut, la cullerada de concentrat de tomàquet i salpebrar. Afegir espècies o herbes aromàtiques al gust. Donar forma d’hamburguesa. Es pot coure al moment en una paella amb un raig d’oli d’oliva, reservar en nevera o congelar.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida