fbpx
 

Hamburguesa de vedella amb formatge blau i pera

Hamburguesa de vedella amb formatge blau i pera

Hamburguesa de vedella amb formatge blau i DOP Pera de Lleida

Ingredients

-1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 250 gr de carn picada

– 1/2 ceba picada

– 20g formatge blau

– 1 ou

– 1 cullerada de pa ratllat

– Sal

– Pa d’hamburguesa

– Tomàquet

– Enciam

– Salses al gust (per acompanyar)

Preparació

En un bol barregem la carn picada, la pera ratllada, la ceba picada, el formatge blau i un ou batut. Afegim un pessic de sal i una cullerada de pa ratllat i barregem de nou. Tapem la barreja amb paper film i reservem a la nevera mitja hora perquè es barregin bé els sabors. Agafem una part de la barreja i formem boles que després aixafem per donar forma a l’hamburguesa. Coure en una paella ben calenta o en una planxa amb un raig d’oli d’oliva. Podem servir-la en un panet d’hamburguesa amb els nostres complements preferits; rodanxes de pera, enciam, tomàquet, ceba… i salses al gust!



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida