22 febr. Hamburguesa de vedella amb formatge blau i pera
Hamburguesa de vedella amb formatge blau i DOP Pera de Lleida
Ingredients
-1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 250 gr de carn picada
– 1/2 ceba picada
– 20g formatge blau
– 1 ou
– 1 cullerada de pa ratllat
– Sal
– Pa d’hamburguesa
– Tomàquet
– Enciam
– Salses al gust (per acompanyar)
Preparació
En un bol barregem la carn picada, la pera ratllada, la ceba picada, el formatge blau i un ou batut. Afegim un pessic de sal i una cullerada de pa ratllat i barregem de nou. Tapem la barreja amb paper film i reservem a la nevera mitja hora perquè es barregin bé els sabors. Agafem una part de la barreja i formem boles que després aixafem per donar forma a l’hamburguesa. Coure en una paella ben calenta o en una planxa amb un raig d’oli d’oliva. Podem servir-la en un panet d’hamburguesa amb els nostres complements preferits; rodanxes de pera, enciam, tomàquet, ceba… i salses al gust!