06 set. Jardí comestible amb pera
Publicat a 12:18h
a
Jardí comestible amb DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP de Lleida (madura)
– 100 g de mantega freda
– 80 g de farina
– 20g cacau en pols
– 100 g cacauets salats triturats
– 100 g de sucre
– Flors comestibles (opcional)
– Herbes aromàtiques (opcional)
Preparació
Netejar, pelar i tallar les peres madures a daus. Col·locar-les dins d’un recipient individual apte per forn. Tallar la mantega freda a daus i barrejar-la en un bol amb la farina, el cacau, el sucre i els cacauets triturats. Col·locar la barreja al recipient de forn cobrint tota la pera. Coure al forn a 170°C fins que la capa superior estigui daurada i la pera tova. Si es desitja, es pot decorar amb flors comestibles o herbes aromàtiques al gust.