
18 gen. Llaminadures de pera

Llaminadures de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 300g de suc de conference DOP de Lleida
– 150g d’aigua
– 150g de sucre (es pot reduir al gust)
– 8 g d’agar-agar en pols
– Sucre llustre per arrebossar
Preparació
Posar a bullir l’aigua, i quan bulli, empolvorar sobre ella l’agar-agar en pols sense apartar del foc, remoure constantment deixant bullir durant dos minuts més. A part, barrejar el suc de pera amb el sucre. Passats els dos minuts, retirar del foc l’agar-agar, barrejar amb el suc i continuar removent sense parar durant 2 minuts més. Col·locar la barreja en motlles petits o un gran i deixar refredar a temperatura ambient. En una hora aproximadament estarà llest, quan hagin solidificat, retirar dels motlles i arrebossar amb el sucre llustre. És recomanable reservar les llaminadures tapades en el frigorífic.