21 febr. Llonganissa amb samfaina de pera
Publicat a 09:21h
a
Llonganissa amb samfaina de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– Llonganissa
– 2 peres llimoneres DOP Pera de Lleida
– 1 ceba
– 1 pebrot
– 1 albergínia
– 2 tomates madures
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva verge extra
Preparació
Preparar les hortalisses i la pera per fer la samfaina: netejar i tallar a daus la pera, la ceba, l’albergínia i el pebrot. Escaldar les tomates per treure’ls-hi la pell i les llavors i tallar-les a trossos. Posar-ho tot a coure a foc lent en una paella o cassola amb oli d’oliva. Salpebrar-ho al gust.
Tallar la llonganissa a trossos petits. Afegir la llonganissa en una paella sense oli i tapar-la. Deixar-la coure a foc lent. Quan estigui cuita i daurada per tots els costats, afegir-la a la samfaina. Servir-ho calent.