fbpx
 

Llonganissa amb samfaina de pera

Llonganissa amb samfaina de pera

Llonganissa amb samfaina de DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– Llonganissa

– 2 peres llimoneres DOP Pera de Lleida

– 1 ceba

– 1 pebrot

– 1 albergínia

– 2 tomates madures

– Sal

– Pebre

– Oli d’oliva verge extra

Preparació

Preparar les hortalisses i la pera per fer la samfaina: netejar i tallar a daus la pera, la ceba, l’albergínia i el pebrot. Escaldar les tomates per treure’ls-hi la pell i les llavors i tallar-les a trossos. Posar-ho tot a coure a foc lent en una paella o cassola amb oli d’oliva. Salpebrar-ho al gust.

Tallar la llonganissa a trossos petits. Afegir la llonganissa en una paella sense oli i tapar-la. Deixar-la coure a foc lent. Quan estigui cuita i daurada per tots els costats, afegir-la a la samfaina. Servir-ho calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida