fbpx
 

Lluç arrebossat amb salsa de mostassa i pera

Lluç arrebossat amb salsa de mostassa i pera

Lluç arrebossat amb salsa de mostassa i  DOP Pera de Lleida

Ingredients

-1 filet de lluç

– Farina

– 1 ou

– Oli d’oliva per fregir

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida ratllada

– 200ml (aprox) d’oli d’oliva o de gira-sol per a la salsa

– 40ml de llet sencera

– ½ culleradeta de vinagre de mel

– 2 cullerades de mostassa à l’Ancienne

– Sal

Preparació

Arrebossar el lluç amb farina. Després arrebossar amb ou batut. Fregir pels dos costats en una paella amb oli molt calent. Per fer la salsa; emulsionar la llet, el vinagre i la sal amb l’oli, incorporant aquest lentament, sense deixar de batre amb la batedora elèctrica a velocitat moderada. Quan es tingui la textura i densitat desitjada, afegir la pera ratllada i la mostassa à l’Ancienne i remenar-ho tot. Servir la salsa en una salsera per a acompanyar el lluç.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida