22 febr. Lluç arrebossat amb salsa de mostassa i pera
Publicat a 13:18h
a
Lluç arrebossat amb salsa de mostassa i DOP Pera de Lleida
Ingredients
-1 filet de lluç
– Farina
– 1 ou
– Oli d’oliva per fregir
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida ratllada
– 200ml (aprox) d’oli d’oliva o de gira-sol per a la salsa
– 40ml de llet sencera
– ½ culleradeta de vinagre de mel
– 2 cullerades de mostassa à l’Ancienne
– Sal
Preparació
Arrebossar el lluç amb farina. Després arrebossar amb ou batut. Fregir pels dos costats en una paella amb oli molt calent. Per fer la salsa; emulsionar la llet, el vinagre i la sal amb l’oli, incorporant aquest lentament, sense deixar de batre amb la batedora elèctrica a velocitat moderada. Quan es tingui la textura i densitat desitjada, afegir la pera ratllada i la mostassa à l’Ancienne i remenar-ho tot. Servir la salsa en una salsera per a acompanyar el lluç.