09 des. Magdalenes integrals de pera i coco
Magdalenes integrals de DOP Pera de Lleida i coco
Ingredients
– 1 tassa de pera blanquilla DOP Pera de Lleida tallada a daus petits
– ½ tassa de coco deshidratat a làmines o ratllat
– ¼ tassa d’orellanes d’albercoc
– 2 tasses de farina integral
– 3 culleradetes de llevat en pols
– 2/3 de tassa de sucre
– Un pessic de sal
– 1 ou
– 1 tassa de llet
– 90g de mantega fosa
Preparació
Pre-escalfar el forn a 180º. Tamisar la farina integral, el llevat i la sal, posar-ho en un bol gran. Afegir el sucre i remenar-ho tot molt bé. Afegir la pera tallada a daus juntament amb el coco i les orellanes tallades petites. En un altre bol gran, batre els ous, la llet i la mantega. Posar-ho en el bol on hi ha tots els altres ingredients que hem tamisat. Amb una cullera de fusta gran, barrejarem ràpidament, però uniformement, fins que quedi una massa homogènia. Farcir els motlles de magdalena amb la massa (emplenar-los 2/3 parts per tal que quan pugi la massa no surti pels costats). Coure les magdalenes durant 15 o 20 minuts fins que la massa pugi, es fiquin daurades o fins que en clavar una brotxeta al centre, aquesta surti neta. Retirar del forn i posar-les sobre una reixa metàl·lica perquè refredin.