
12 des. Milfulls de pera amb trufa i nata

Milfulls de DOP Pera de Lleida, amb trufa i nata
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP de Lleida
– Pasta filo
– Mantega a temperatura ambient
– Sucre llustre
– Nata per muntar (35% matèria grassa)
– Cacau en pols
Preparació
Netejar i rallar la pera a làmines fines. Tallar la pasta filo en rectangles (6x12cm ). Preparar una làmina de pasta filo sobre una safata de forn i pintar amb l’ajuda d’un pinzell amb mantega. Afegir una mica de sucre llustre per sobre i tornar a cobrir amb una nova capa de pasta filo. Repetir el procés 3 vegades més. En la darrera capa, afegir les làmines de pera. Preparar diferents rectangles per fer el mil fulls i coure al forn a 180ºC fins a daurar. Paral·lelament, muntar la nata amb l’ajuda d’una batedora elèctrica, afegint sucre llustre al gust. Quan estigui muntada, reservar la meitat en un bol i afegir una culleradeta de cacau en pols a la resta, tornar a remenar amb la batedora elèctrica, fins a integrar-lo i obtenir la trufa. Col·locar a la màniga pastissera i decorar el milfulls de nata i trufa intercalant els rectangles de pasta filo amb pera abans de servir-lo.