09 febr. Mini gofres amb pera, goji i coco
Publicat a 12:30h
a
Mini gofres amb DOP Pera de Lleida goji i coco
Ingredients
-1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 120 g mantega (a temperatura ambient)
– 120 g sucre
– 3 ous
– 250g de farina
– 1 culleradeta de llevat
– Sal
– 125 ml de llet
– Coco deshidratat
– Baies de goji
Preparació
- Separar els rovells de les clares d’ou.
- En un bol, barrejar els rovells amb la mantega i el sucre amb l’ajuda d’una batedora elèctrica o manual.
- Afegir la farina, el llevat i un pessic de sal i barrejar.
- Afegir la llet.
- En un altre bol, muntar les clares a punt de neu.
- Afegir-les a la massa, barrejar-ho tot remenant suau.
- Escalfar la “gofrera” o paella i afegir una cullerada de la massa.
- Quan estigui daurada, treure i repetir el procés fins que acabem la massa.
- Netejar i tallar la pera a làmines.
- Acompanyar els gofres de pera, el coco deshidratat i les baies de goji.