31 gen. Mini quiches de pebrot, blat de moro i pera
Publicat a 13:51h
a

Mini quiches de pebrot, blat de moro i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 1 pebrot vermell
– 150 gr. de blat de moro cuit
– 3 ous
– 250ml de llet
– Tartaletes de pa
– Oli d’oliva
– Sal
Preparació
- Netejar i tallar daus petits de pera i pebrot vermell.
- Saltejar-ho en una paella amb oli d’oliva.
- Preparar en un vol els ingredients de la quiche amb la pera i el pebrot saltejat, el blat de moro cuit, els ous batuts, la llet i un pessic de sal.
- Col·locar la barreja dins de les tartaletes de pa per coure al forn.
- Coure-ho al forn a 180ºC uns vint minuts (fins a daurar).
- Retirar del forn i servir.