07 febr. Mozzarella fresca amb pera i llimona confitada
Publicat a 12:45h
a
Mozzarella fresca amb DOP Pera de Lleida i llimona confitada
Ingredients
– 2 peres blanquilla DOP Pera de Lleida
– Boles de mozzarella fresca
– 1 llimona
– 4 cullerades de sucre
– 300ml d’aigua
– Oli d’oliva verge extra
– Sal en escates
– Pebre negre
Preparació
- Netejar i fer boles de pera amb l’ajuda d’una cullera “parisien” i reservar.
- Tallar tires fines amb la pell de la llimona, i preparar suc amb la resta.
- Bullir en una cassola les tires de la pell, juntament amb l’aigua, el suc de llimona i el sucre.
- Quan la pell estigui tova i una mica transparent, retirar les tres del foc, escórrer i assecar.
- Servir en un plat les boles de pera juntament amb les boles de mozzarella i les tires de llimona confitades.
- Afegir un raig d’oli i un pessic de sal abans de servir.