09 des. Muffins salats de pera, formatge cheddar i carabassó
Publicat a 14:47h
a
Muffins salats de DOP Pera de Lleida, cheddar i carabassó
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 1 carabassó
– 150 g de pebrot del piquillo confitat
– 2 ous
– 100 g de formatge Cheddar
– Herbes aromàtiques (al gust)
Preparació
Netejar i tallar la pera i el carabassó a làmines fines. Col·locar el carabassó sobre la taula. Afegir-hi a sobre la pera laminada i el pebrot del piquillo. Enrotllar-ho tot i col·locar-ho dins d’un motlle de “muffin” de silicona o paper. En un bol, batre dos ous amb el formatge Cheddar ben esmicolat. S’hi poden afegir herbes aromàtiques al gust. Afegir-ho dins del motlle on hi ha el carabassó amb la pera i el pebrot, fins a cobrir-ho. Coure-ho al forn o a l’airfryer durant uns 12-15 minuts a 180ºC, fins que estigui daurat. Retirar-ho i servir-ho calent.