fbpx
 

Natxos amb pico de gallo de pera

Natxos amb pico de gallo de pera

Natxos amb pico de gallo de DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 4 tortilles de blat

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 tomata

– 1 pebrot vermell

– 1 pebrot verd

– 1 pebrot “chile jalapeño”

– 1 ceba petita

– Fulles de julivert o coriandre

– Suc de llimona i llima

– Oli d’oliva

– Sal

Preparació

Preescalfar el forn a 180ºC. Tallar les tortilles en triangles o en la forma desitjada amb l’ajuda d’unes tisores. Pintar-les per les dues bandes amb oli d’oliva. Salpebrar-les i col·locar-les damunt d’una safata de forn. Coure-les uns 10-15 min al forn fins que es daurin.

Per a preparar el pico de gallo; netejar, pelar i tallar la pera, la ceba, la tomata (sense les llavors) i els pebrots a daus petits. Posar-los tots en un bol i afegir-hi la sal, el julivert o coriandre picat, el suc de llimona i l’oli d’oliva. Barrejar-ho tot i reservar-ho fins la moment de servir acompanyat dels natxos.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida