22 febr. Natxos amb pico de gallo de pera
Natxos amb pico de gallo de DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 4 tortilles de blat
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 1 tomata
– 1 pebrot vermell
– 1 pebrot verd
– 1 pebrot “chile jalapeño”
– 1 ceba petita
– Fulles de julivert o coriandre
– Suc de llimona i llima
– Oli d’oliva
– Sal
Preparació
Preescalfar el forn a 180ºC. Tallar les tortilles en triangles o en la forma desitjada amb l’ajuda d’unes tisores. Pintar-les per les dues bandes amb oli d’oliva. Salpebrar-les i col·locar-les damunt d’una safata de forn. Coure-les uns 10-15 min al forn fins que es daurin.
Per a preparar el pico de gallo; netejar, pelar i tallar la pera, la ceba, la tomata (sense les llavors) i els pebrots a daus petits. Posar-los tots en un bol i afegir-hi la sal, el julivert o coriandre picat, el suc de llimona i l’oli d’oliva. Barrejar-ho tot i reservar-ho fins la moment de servir acompanyat dels natxos.